Diamond Flowers is een jong dynamisch bedrijf, één van de meest vooruitstrevende chrysantenkwekerijen ter wereld. Op onze locatie van 121.000 m2 glas wordt een groot assortiment aan troschrysanten geteeld. Dit onder de meest optimale klimatologische omstandigheden. We zijn voorzien van de nieuwste innovaties. Zo worden bij ons ook alle bloemen gesorteerd door de Furora nova van Bercomex. Iedere tak wordt hiermee, door beeldopname beoordeeld. Wij zien hierin een duidelijke meerwaarde door een optimale uniformiteit.

Duurzaamheid & milieu

Diamond Flowers hecht veel waarde aan een milieuvriendelijke teelt. We zijn jaarrond bezig een kwalitatief betrouwbaar product te telen met zo min mogelijk gebruik van energie, en gewasbeschermingsmiddelen. Schadelijke insecten worden bestreden met de inzet van natuurlijke vijanden. We zijn hiermee een van de weinige neonicotinoide vrije telers! Onze certificaten, zoals Global GAP en GRASP zijn hiervan het bewijs. Warmte, Elektriciteit en CO2 word opgewekt doormiddel van onze moderne WKK installatie.

Transport

Wij leveren 24 uur per dag op alle veilingen. Door een nauwe samenwerking met transportbedrijf Geranco, zijn wij zeer flexibel met levertijden.

 

Bloemstelen per jaar
0
Werknemers
0

Partners